13/11/2022

Samen met drie andere Lionsclubs uit de Noordkop en twee andere serviceclubs zijn de Lions Wieringermeer e.o. een wijnactie gestart voor o.a. stichting Muziekids.

Stichting Muziekids (https://muziekids.nl)  is een landelijke instantie die in elk ziekenhuis een muziekstudio probeert te realiseren om kinderen die in het ziekenhuis liggen door muziekbeleving, afleiding en plezier te bieden.

Vorig jaar hebben de gezamenlijke serviceclubs voor het eerst een wijnactie gehouden waarbij Muziekids één van de sponsordoelen was. Die actie is zeer succesvol gebleken. Mede met sponsoring vanuit de Lionsclubs is het mogelijk geweest om aan het ziekenhuis in Den Helder een zogenaamde Troubadourtrolley gevuld met muziekinstrumenten te schenken. Vrijwilligers (de Troubadours) van Muziekids zorgen er voor dat samen met de zieke kinderen muziek gemaakt kan worden.

Maar er is meer nodig: meer muziekinstrumenten, onderhoud van de bestaande instrumenten en zo mogelijk een eigen ingerichte ruimte in het ziekenhuis. Om die reden dat er voor gekozen is om de opbrengst van de wijnactie ook dit jaar deels te besteden aan Muziekids.

Naast Muziekids wenst Lionsclub Wieringermeer e.o. ook andere goede regionale doelen te ondersteunen. Insteek hierbij is dat het daarbij gaat om goede doelen die op enigerlei wijze verbonden zijn aan Wieringen en/of de Wieringermeer.

Ten behoeve van de wijnactie hebben de Lionsclubs in overleg met de bekende Wijnimporteur J. Bart uit de Beemster enkele goede wijnen geselecteerd, w.o. witte, rode en mousserende wijnen; ook is er een port bij en is het mogelijk om samengestelde kistjes met verschillende wijnen te kopen.

Voor de meeste wijnen geldt dat deze per doos van zes stuks worden verkocht.

Voor relatiegeschenken en komende feestdagen is dit de gelegenheid om het aangename te verenigen met het steunen van één of meer goede doelen.

Voor het bestellen gaat u naar de website van de wijnactie: www.lionsdenhelder.nl. Op deze website kunt u klikken op de link ‘Naar de winkel’ waarna u automatisch wordt doorgestuurd naar de webpagina die speciaal ten behoeve van de wijnactie is aangemaakt.  Het is op deze webpagina dat u de wijn(en) van uw keuze kunt uitzoeken en bestellen. Bij uw bestelling kunt u aangeven via welke van de verschillende Lionsclubs u de wijn wenst te bestellen.

Indien u er voor kiest om de bestelling te laten plaatsvinden via Lionsclub Wieringermeer e.o., zullen de leden van deze club er voor zorgen dat u de wijn bezorgd krijgt. Bij u thuis of eventueel bij uw op het bedrijf. De bezorgmomenten zijn begin december en vlak voor de kerstdagen.

Met vriendelijke groet.

Lionsclub Wieringermeer e.o.